torsdag 17 mars 2011

Hollywood tonight

Åh. Jag är kluven egentligen. Men jag kan inte hjälpa det, jag älskar den faktiskt. Och jag älskar videon. Jag är ju en sucker för dansfilmer, och jag önskar att det vore en film (snälla tala om för mig att det är)..

Jag är kluven eftersom jag inte riktigt gillar att de släpper nya låtar efter hans död. Var han med på det? Finns det en anledning till att han inte släppte dem själv? Var de inte klara eller ville han inte att de skulle släppas?
Jag måste erkänna att jag är dåligt insatt i vad som sagts och skrivits kring albumet innan det släpptes.. Kanske finns svaret på mina frågor redan. Men jag kanske inte vill veta svaret, jag vill nämligen inte veta att Michael inte ville att dessa låtar skulle släppas, då skulle jag bli arg.

Jag hatade Hold your hand, med Akon. Jag hatar Akon, och jag hatade låten för att den inte lät som Michael. Men denna gör faktiskt det. Även om den kanske inte var färdig och de har trixat med den efter hans bortgång så går den igenom. Jag lyssnar och tänker att han fortfarande finns kvar, och fortfarande gör fantastisk musik.




För övrigt har jag alltid önskat att jag kunde dansa som hon i videon.. Så cool.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmmmm som vi brukar säga i elbranschen.... Undrar om inte tjejen som dansar är Sofia Boutella?? Jag har följt den unga fransyskan... sedan hon var med i en video med Madonna. Hon är grym.. Förutom ovanstående har hon varit med i commercial för Nike och inte att förglömma Svedka , vodkan från Lidköping.. gissa vem