måndag 12 september 2011

Hemlängtan

Ibland känner jag att jag vill flytta hem igen. Det är mest förståss när jag märker att jag missar saker hemma, eller känner mig ensam. Jag vet ju i och för sig att jag skulle känna mig lika ensam hemma. Där har jag ju egentligen bara en nära vän numera. Men det är väl det där att de fortfarande är ett stort gäng som umgås varje helg. Jag har inte det längre.

Nu är det ju också så att det inte kommer hända. Jag trivs bra här, och vet att jag inte skulle göra det i en lägenhet i Lidköping. Inte tillräckligt bra i alla fall. Men de där tankarna dyker liksom upp ibland. Och då funderar jag på om jag gjort rätt.

Uppdatering: Jag fick bannor för att jag skrivit att jag längtar hem. Därför vill jag förtydliga att det gäller ibland. Långt ifrån alltid. Jag älskar Gbg och kommer antagligen bli kvar. Det tycker jag ändå att snart fem år här tyder på. Det jag saknar är vissa personer, och min familj. I vissa lägen blir den saknaden större. Men det betyder inte att jag kommer packa mina saker och flytta hem. Jag har det för bra här.
Jag ser inget fel i att visa sig sårbar. Jag tror inte att folk tycker att jag är en sämre person bara för att jag längtar hem då och då, jag tror nog att folk förstår att man gör det ibland.

Jag kommer få bannor för denna uppdatering också, det är just därför jag gör den ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag finns, även när jag blir gammal och grå, du är alltid välkommen <3 kram Helena

Amanda sa...

Tack Helena! Du har alltid varit en fin vän! kramar