måndag 8 februari 2010

2-årsdag med hotell samt hemmakväll med trevligt sällskap = mysig helg!

I helgen firade jag och Philip vår 2-årsdag! Själva dagen var egentligen den 3:e. Men vi ville fira den utan att behöva gå och lägga oss vid tio, så vi tog in på hotell i fredags istället. Egentligen skulle vi slagit på stort vi åkt till Malmö lördag till söndag. Men eftersom Philip behöver skaffa sig en kalender så bokade de in en spelning på lördagen. Så det blev till att avboka Malmö. Istället bokade vi en natt i Varberg där de hade spelning i fredags. Lite stressigt och dåligt med tid, men det blev mysigt tillslut. Jag hade gjort en present och köpt mousserande och lagt det på rummet när bandet var på soundcheck. Efter spelningen gick vi ut och åt. Sedan tillbaka till rummet för presentöppning. Dagen efter blev det hotellfrukost, gud så gott! :)


Present och champagne på rummet

I lördags kom Monica på besök! Mycket trevligt! Vi lagade mat, drack vin och pratade. Det blev även några rundor Buzz lite senare. Vi var dock väldigt trötta och sega båda två, så något festande blev det inte. Men vi hade så mycket att prata om, så det gjorde inget! Tack Monica, i sommar får det bli Mo i Rana! :)

Puss

2 kommentarer:

Johanna sa...

Så mys pysigt hörre du Amanda! :)

Nea sa...

Grattis pa 2-ars dagen i efterskott!! Ja, 1 unit kostar lite minde an 1 Rand, vilket i svenska kronor nog skulle vara pyttelite mer an 50 ore. Sa var det med det!=) Algen ar fin!